top of page

Over de vloer bij Enkhuizer kunstenaars

Kunstroute Enkhuizen 16 & 17 oktober 2021

Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober, van 13.00 tot 17.00 uur, wordt de eerste Enkhuizer Kunstroute georganiseerd. Aan deze route doen meer dan 50 lokale beeldende kunstenaars mee: van fotografie tot keramiek en van fijne schilderkunst tot vilt. De diversiteit van de kunstenaars is groot en iedereen is uitgenodigd om een kijkje te nemen in de ateliers, werkruimtes en woonhuizen van de kunstenaars. De route bestaat uit meer dan 30 locaties, verspreid over de binnenstad en nieuwbouw van Enkhuizen.

Kom ook even langs in mijn toekomstige showroom op de Zuiderhavendijk 19, daar presenteer ik (Barbara Moody) schilderijen onder de titel; Was ik maar een Vogel, dan zijn er verder o.a. Claudio Varone (vilt kunst & design), Susan Keene (keramiek), Franz Hugens (fotografie) en Atelier Enkhuizen (schilderscollectief) en nog vele andere !

Kijk voor meer informatie op de website: www.uitdagendenkhuizen.nl

 

De Kunstroute is een nieuw en alternatief project van de organisatie van de Enkhuizer 'uitmarkt' UITDAGend Enkhuizen. De uitmarkt kon vanwege de corona maatregelen geen doorgang vinden en zal volgend jaar (in een nieuw jasje) terugkeren.

Zomerexpositie Westerkerk

doek_Westerkerk_Expositie-1.png

Mijn inspiratie Mood voor deze expositie 

De mist die alle kleuren zacht maakt, een lichtstraal die de schaduw mysterieus maakt...In gedachten overpeins ik de nalatenschap van de natuur voor toekomstige generatie. Altijd stemmig, trouw aan mijn naam...

Na dit ingewikkelde jaar, delen we graag deze tentoonstelling met jullie. We zijn er voor jullie!

Meer over die Zomerexpositie? Ga naar www.westerkerkenkhuizen.nl/verrassend-verschillend 

 

Meer weten over mijn werk? 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page